Leon Pex van LPI

In 2008 is Leon Pex gestart met zijn onderneming, genaamd LPI. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de regio en verzorgt het alle voorkomende installatie- en loodgieterswerkzaamheden. Werkzaamheden die LPI uitvoert:

 • Nieuw aanleggen en onderhoud van verwarming en cv-ketels
 • Aanleggen en onderhoud van vloerverwarming
 • Alle loodgieterswerkzaamheden
 • Werkzaamheden aan sanitair
 • Gasleidingen nakijken, of af laten persen
 • Plaatsen van boilers

LPI bezit alle benodigde vakdiploma’s. De dienstverlening is meer dan compleet. LPI is lid van Uneto-VNI en SEI-erkend. LPI staat voor service, klantgericht werken, flexibiliteit en persoonlijke aandacht.

Regio

LPI is gevestigd in Pijnacker en werkzaam in regio:

Leon en Natalie van LPI

 • Nootdorp
 • Pijnacker

Over Leon Pex

Geboren en getogen Nootdorper Leon Pex startte in 2008 zijn eigen bedrijf: Leon Pex Installatietechniek, afgekort LPI. Gesteund door zijn vriendin Natalie Eekhout, die onder andere de boekhouding en administratie op zich neemt. LPI is inmiddels een bekend bedrijf in de regio.

Referenties

 • LPI heeft bij ons de afgelopen jaren verschillende werkzaamheden verricht. Van het plaatsen van een nieuwe cv ketel, gaskachel en het aanleggen van riolering en toilet. Tevens verzorgd LPI jaarlijks het onderhoud van de ketel en de kachel. Wij zijn uitermate tevreden, LPI staat voor zeer goede service, klantvriendelijkheid en vakmanschap.

  Fam. Snijders, Delfgauw

 • Leon is een nette, vriendelijke jongeman met de juiste kennis van zijn vak. Bij binnenkomst doet hij altijd netjes zijn schoenen uit, terwijl ik altijd zeg dat dat niet nodig is. Hij komt altijd netjes op tijd en gaat gelijk aan de slag. Hij laat alles netjes opgeruimd achter. Hij is op meerdere gebieden vakkundig. Zo komt hij naast de jaarlijkse controle van mijn cv, ook voor kitwerkzaamheden in de badkamer en heeft hij pas een nieuwe afzuiginstallatie geplaatst in de badkamer. Dit alles naar zeer grote tevredenheid.

  Fam. uit Pijnacker

 • Fijne service en kwaliteit. Toen er problemen waren, kwam de monteur diezelfde dag langs voor reparatie. Afspraken verlopen netjes zoals afgesproken en monteur belt even voordat hij voor de deur staat. Zo hoef je niet gehele dag ervoor thuis te blijven.
  Kortom fijne service en goede kwaliteit. Wij zouden het dan ook iedereen aanbevelen!

  Familie van der Meide uit Berkel en Rodenrijs

 • Al enkele jaren pleegde Leon bij ons het onderhoud aan onze oude (zeker 20 jaar!) ketel. En ieder jaar redde dit oudje het weer, hoewel we wel wisten dat het verstandig was hem toch eens te gaan vervangen. Dit jaar was het dan zover… we besloten voor een nieuwe ketel te gaan. Na een goed advies en duidelijke offerte, hebben wij een afspraak ingepland met LPI. Leon kon snel terecht en heeft alles netjes geïnstalleerd. De afvoer van de wasmachine was helaas verstop en dit heeft hij direct ook opgelost, erg fijn! Blij met onze ketel en de goede service.
  Fam. Mooijman, Nootdorp

 • Erg goede ervaring met LPI van Leon Pex, keurig werken, erg tevreden over boiler, cv en thermostaat kraan, en een goede uitleg erbij. En dan ook nog service zoals je die niet veel meer tegen komt!
  Ted Ingelandsestraat

 • LPI levert een professionele service en is goed bereikbaar. Tevens voorziet hij ons van deskundig advies. De werkzaamheden worden netjes uitgevoerd en de prijs/ kwaliteit verhouding is goed. LPI is voor ons een betrouwbare installateur.
  Fam. Taal Pijnacker

LPI is lid van Uneto-VNI          Erkend door KvINL