Vragen?
Bel gerust voor een
passend advies!
06-51351543

Regen, wind, kou. De Nederlandse temperaturen zijn niet altijd even aangenaam. Een centrale verwarming is noodzakelijk voor fijne en behaaglijke temperaturen in uw woning. De centrale verwarming is de meest gekozen en voordeligste manier voor het verwarmen van uw woning.

Huis verwarmen

Om een goed behaaglijk comfort in uw woning te krijgen moet eerst een berekening gemaakt worden voor de juiste capaciteiten. Er zijn verschillende manieren om uw huis te verwarmen zoals:

Uw verwarming door LPI

 • vloerverwarming
 • convectoren
 • radiatoren

Soorten radiatoren

Radiatoren plaatsen wij in diversen vormen:

 • plaatradiatoren
 • ledenradiatoren
 • designradiatoren
 • convectoren
 • handdoekradiatoren

Afhankelijk van de ruimte en capaciteiten van uw woning kunnen wij een gedegen advies uitbrengen.

Thermostaat

Eenvoudig de gewenste temperatuur in uw woning of ruimte regelen doet u met een thermostaat. De meest logische en meest gebruikte plek voor de thermostaat is uw woonkamer. Is het een koude winterdag en wilt u de temperatuur op 20 graden hebben, dan zet de thermostaat de cv-ketel aan het werk tot de 20 graden bereikt is. Zo kunt u ook op een koude winterdag genieten van lekkere temperaturen in uw woning. Tegenwoordig zijn de ‘slimme’ thermostaten ook op afstand te bedienen. Eenvoudig met mobiel of tablet de juiste temperaturen instellen. Ook kunt u tegenwoordig de temperatuur per kamer apart regelen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een Evohome pakket. Wilt u meer informatie over een Evohome pakket neem dan gerust contact met ons op.

Vloerverwarming

Last van koude voeten of vindt u het gewoon fijn om lekkere warme voeten te hebben? Een vloerverwarming biedt vele voordelen. Door het gelijkmatig stoken kan het behoorlijke energiebesparing opleveren. De ruimte kan gelijkmatig verwarmt worden en het bespaart ruimte in bijvoorbeeld een badkamer of toilet.

Verwarmingsmonteur nodig

Heeft u een verwarmingsmonteur nodig die uw verwarming repareert, of een nieuwe verwarming in uw woning monteert? LPI is gespecialiseerd in het repareren, vervangen en monteren van een verwarming. Zo hoeft u niet in de kou te zitten.

Verwarmingsmonteur in uw regio

Verwarmingsmonteur in omgeving Nootdorp of Pijnacker nodig? LPI staat voor u klaar.

Wij kunnen een nieuwe radiator plaatsen, of een compleet nieuwe verwarmingsinstallatie. Ook voor onderhoud aan uw verwarming bent u bij LPI aan het juiste adres.

CONTACT

Referenties

 • LPI heeft bij ons de afgelopen jaren verschillende werkzaamheden verricht. Van het plaatsen van een nieuwe cv ketel, gaskachel en het aanleggen van riolering en toilet. Tevens verzorgd LPI jaarlijks het onderhoud van de ketel en de kachel. Wij zijn uitermate tevreden, LPI staat voor zeer goede service, klantvriendelijkheid en vakmanschap.

  Fam. Snijders, Delfgauw

 • Leon is een nette, vriendelijke jongeman met de juiste kennis van zijn vak. Bij binnenkomst doet hij altijd netjes zijn schoenen uit, terwijl ik altijd zeg dat dat niet nodig is. Hij komt altijd netjes op tijd en gaat gelijk aan de slag. Hij laat alles netjes opgeruimd achter. Hij is op meerdere gebieden vakkundig. Zo komt hij naast de jaarlijkse controle van mijn cv, ook voor kitwerkzaamheden in de badkamer en heeft hij pas een nieuwe afzuiginstallatie geplaatst in de badkamer. Dit alles naar zeer grote tevredenheid.

  Fam. uit Pijnacker

 • Fijne service en kwaliteit. Toen er problemen waren, kwam de monteur diezelfde dag langs voor reparatie. Afspraken verlopen netjes zoals afgesproken en monteur belt even voordat hij voor de deur staat. Zo hoef je niet gehele dag ervoor thuis te blijven.
  Kortom fijne service en goede kwaliteit. Wij zouden het dan ook iedereen aanbevelen!

  Familie van der Meide uit Berkel en Rodenrijs

 • Al enkele jaren pleegde Leon bij ons het onderhoud aan onze oude (zeker 20 jaar!) ketel. En ieder jaar redde dit oudje het weer, hoewel we wel wisten dat het verstandig was hem toch eens te gaan vervangen. Dit jaar was het dan zover… we besloten voor een nieuwe ketel te gaan. Na een goed advies en duidelijke offerte, hebben wij een afspraak ingepland met LPI. Leon kon snel terecht en heeft alles netjes geïnstalleerd. De afvoer van de wasmachine was helaas verstop en dit heeft hij direct ook opgelost, erg fijn! Blij met onze ketel en de goede service.
  Fam. Mooijman, Nootdorp

 • Erg goede ervaring met LPI van Leon Pex, keurig werken, erg tevreden over boiler, cv en thermostaat kraan, en een goede uitleg erbij. En dan ook nog service zoals je die niet veel meer tegen komt!
  Ted Ingelandsestraat

 • LPI levert een professionele service en is goed bereikbaar. Tevens voorziet hij ons van deskundig advies. De werkzaamheden worden netjes uitgevoerd en de prijs/ kwaliteit verhouding is goed. LPI is voor ons een betrouwbare installateur.
  Fam. Taal Pijnacker

LPI is lid van Uneto-VNI          Erkend door KvINL